Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

2020 WORKERBEE

Rina Vrutaal

‘Schop-onder-je-reet’-coach. Een liefdevolle schop, weliswaar. Actie in de taxi. Gaat voor een 10. En die krijg je door te poetsen, niet door te lullen. Motto qua opvoeding? Die andere moeders doen ook maar wat. Staat er in een vacaturetekst dat ze een ‘bestuurlijk sensitief persoon’ zoeken, denk dan NIET aan mij.

Volg Rina ook op social media.

De vragen die je zélf kunt stellen tijdens of na een sollicitatiegesprek
Een sollicitatiegesprek is eigenlijk net als daten, het is tweerichtingsverkeer. Dat betekent dat je naast vragen beantwoorden, ook vragen mag en kunt stellen. Welke? Daar helpt Rina je mee.
Een eigen winkel beginnen? 3 gouden tips van een winkeleigenaresse
Een winkel beginnen is meer dan 'een beetje winkeltje spelen'. Er komt een hoop bij kijken, zoals inkoop, marketing, administratie... Rina vroeg onderneemster en winkeleigenaresse Yvon van Pril Geluk het figuurlijke hemd van het lijf en dat leverde een hoop tips op voor wanneer je een winkel wil beginnen.
De knoop doorhakken: stoppen met ondernemen en (terug) in loondienst?
Méér dan fulltime werken, altijd op zoek naar nieuwe opdrachten, sales, klanten die verwachten dat je 24/7 klaarstaat, achter onbetaalde facturen aan... Wat als je twijfelt om te stoppen met ondernemen om (weer) in loondienst te gaan?
Hoe start je een onderneming? Realistisch, overzichtelijk én financieel haalbaar!
Een onderneming starten: dat vraagt nogal wat van je. Je moet de juiste drive hebben, van alles een beetje weten (in plaats van een vakidioot zijn) en kunnen prioriteren. Rina helpt je op weg!
Hoe maak je je beoogde carrièreswitch kenbaar aan je (LinkedIn) netwerk?
Je hebt de knoop doorgehakt, je wil iets anders! Een switch in je carrière! Maar... Hoe maak je dit op een goede manier kenbaar aan je netwerk op LinkedIn?